Veel gestelde vragen bruidsmake-up

Bruidsmake-up in Eindhoven, Geldrop, Helmond, Heeze, Mierlo, Veldhoven, Nuenen

Hoe kan ik mijn bruidsarrangement bij je boeken?

Op de website vind je het online contactformulier. Als je dit invult krijg ik je gegevens binnen en neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ik kan je dan direct laten weten of ik beschikbaar ben op je trouwdag. Natuurlijk kun je ook altijd even bellen of mailen. 

 

Kan ik eerst een offerte krijgen?

Dit is natuurlijk altijd mogelijk. De meeste prijzen kun je terugvinden op mijn website, maar wil je iets bijzonders of speciaals dan maak ik graag een offerte voor je.

 

Wanneer kan ik het beste mijn bruidsarrangement boeken?

Ik raad je aan om op tijd te boeken om teleurstellingen te voorkomen. Gemiddeld wordt de trouw datum ongeveer een jaar van te voren bij mij vastgelegd. Bij last minute kun je altijd vragen of ik nog beschikbaar ben.

 


Bruidsmake-up in Eindhoven, Geldrop, Helmond, Heeze, Mierlo, Veldhoven, Nuenen

Wanneer vind de proefmake-up plaats?

De proefmake-up vindt meestal 6 tot 8 weken voor je bruiloft plaats, maar je bent hier natuurlijk helemaal vrij in. In principe vind de proefmake-up altijd plaats in mijn studio in Geldrop omdat ik dan al mijn producten bij de hand heb. 

 

Tevredenheidsgarantie proefmake-up

Tijdens een proefsessie neem ik alle tijd voor je en luister goed naar je wensen. Toch kan het voorkomen dat we er samen niet uitkomen de eerste keer. We kunnen dan samen besluiten om een

2e proefsessie in te plannen. Je krijgt dan van mij de nodige tips om het de tweede keer wel te laten slagen. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. Wil je hier geen gebruik van maken dan kun je onze samenwerking ook beëindigen.

 


Bruidsmake-up in Eindhoven, Geldrop, Helmond, Heeze, Mierlo, Veldhoven, Nuenen

Is een touche-up altijd nodig?

Een touch-up is zeker niet altijd nodig. Wel vinden de meeste bruiden het fijn als hun make-up nog even wordt bijgewerkt tijdens de dag. Ook kan ik je make-up iets zwaarder aanzetten voor de avond of een compleet andere look maken.

 

Wanneer vind een touche-up plaats?

Deze vind meestal plaats na het diner en voor dat het feest gaat beginnen.

 

Touche-up kit

Wil je geen gebruik maken van een touche-up, maar je wilt wel de juiste materialen om zelf je make-up gedurende de dag te kunnen bijwerken? Geen probleem. Voor € 10,- euro kun je bij mij een touche-up kit kopen met hierin alles om zelf je make-up bij te werken. Uiteraard krijg je van mij ook alle uitleg hoe dat je deze producten moet gebruiken.

 


Bruidsmake-up in Eindhoven, Geldrop, Helmond, Heeze, Mierlo, Veldhoven, Nuenen

In welke plaatsen werk ik allemaal?

Ik werk voornamelijk als visagiste in de plaatsen rondom Geldrop, zoals Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Nuenen, Mierlo, Best en Heeze. Het is echter geen enkel probleem om bij jou op elke gewenste locatie te komen buiten deze plaatsen. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in mijn studio in Geldrop.

 

Reiskosten / parkeerkosten

Ik reken alleen reiskosten als de afstand enkele reis naar de locatie van de proefsessie of trouwlocatie meer dan 10 kilometer verwijderd is van Geldrop. Je krijgt dit altijd vooraf te horen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Parkeerkosten worden altijd in rekening gebracht. 

 

Toeslag

Als mijn werkzaamheden inclusief reistijd aanvangen voor 07.00 uur, betaal je een toeslag van €20,-