Veel gestelde vragen bruidsmake-up

 

 

Hoe kan ik mijn bruidsarrangement bij je boeken?

Op de website vind je het online contactformulier. Als je dit invult krijg ik je gegevens binnen en neem binnen 2 dagen contact met je op. Ik kan je dan direct laten weten of ik beschikbaar ben op je trouwdag. Natuurlijk kun je ook altijd even bellen of mailen. 

 

Kan ik eerst een offerte krijgen?

Dit is natuurlijk altijd mogelijk. De meeste prijzen kun je terugvinden op mijn website, maar wil je iets bijzonders of speciaals dan maak ik graag een offerte voor je.

 

Wanneer kan ik het beste mijn bruidsarrangement boeken?

Ik raad je aan om op tijd te boeken om teleurstellingen te voorkomen. Gemiddeld wordt de trouwdatum ongeveer een jaar van te voren bij mij vastgelegd. Bij last minute kun je altijd vragen of ik nog beschikbaar ben.

 

Wanneer vind de bruidsmake-up proefsessie plaats?

De proef make-up vind meestal 6 tot 8 weken voor je bruiloft plaats.

Je kan hiervoor naar mijn studio komen of ik kom naar jou toe op locatie.

 

100% tevredenheidsgarantie

Tijdens een proefsessie neem ik alle tijd voor je en luister goed naar al wensen. Mocht het dan toch voorkomen dat we er samen niet uitkomen, dan kan je kiezen voor een 2e proefsessie. Je krijgt dan van mij de nodige tips om het de tweede keer wel te laten slagen. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. Wil je hier geen gebruik van maken dan kun je onze samenwerking ook beëindigen.

 

Is een touche-up altijd nodig?

Een touch-up is zeker niet altijd nodig. Wel vinden de meeste bruiden het fijn als hun make-up nog even wordt bijgewerkt tijdens de dag. Ook kan ik je make-up iets zwaarder aanzetten voor de avond.

 

Wanneer vind een touche-up plaats?

Deze vind meestal plaats na het diner en voor dat het feest gaat beginnen.

 

In welke plaatsen werk ik allemaal?

Ik werk voornamelijk als visagiste in de plaatsen rondom Geldrop, zoals Eindhoven, Helmond, Nuenen, Mierlo en Heeze. Het is er echter geen enkel probleem om bij jou op locatie komen buiten deze plaatsen. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in mijn studio in Geldrop.

 

Reiskosten / parkeerkosten

Ik reken alleen reiskosten als de afstand enkele reis naar de locatie van de proefsessie of trouwlocatie meer dan 15 kilometer verwijderd is van Geldrop. Je krijgt dit altijd vooraf te horen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Parkeerkosten worden altijd in rekening gebracht.