Grime

Wil je voor Carnaval, Halloween, themafeest of een ander evenement

er eens helemaal anders uitzien. Dan kan ik je omtoveren in een compleet

ander personage. Wat dacht je van een zombie, demon, skelet of een fantasie look. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is

mogelijk om te maken met producten zoals siliconen, latex, bloed en

special effects make-up. Ook heb ik veel producten op voorraad waarmee ik je look nog specialer kan maken. Denk hierbij aan glitters, strass steentjes, wimpers en nog vele andere dingen. Kleine accessoires zijn in de prijs inbegrepen. Voor bijzondere materialen bereken ik een meerprijs.

 

Ruim van te voren wil ik graag weten in welke personage je veranderd

wilt worden. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een foto van internet,

social media of mijn portfolio. Ik kan je dan laten weten hoe lang dat ik

bezig ben om je look te creëren, wat de kosten zijn en of ik hier voorbereidingen voor moet treffen.

 

 


Voorbereidingen

 

Sommige looks hebben voorbereiding nodig, bijvoorbeeld voor het maken van protheses of wonden. De tijd die hiervoor nodig is zal in rekening worden gebracht. Van te voren krijg je van mij te horen of dit bij jouw look ook van toepassing is en hoeveel tijd ik hiervoor nodig heb. Zo weet je vooraf de kosten en kan je bepalen of ik deze look voor je moet maken.

Materialen

 

Alle standaard materialen zoals latex, bloed, glitters en dergelijke zijn in de prijs inbegrepen. Indien voor jouw look speciale materialen nodig zijn, dan zal hiervoor een meerprijs in rekening worden gebracht. Je krijgt altijd vooraf te horen wat hiervan de kostenzijn, zodat je weet waar je aan toe bent. Wil je hierdoor toch liever een andere look, is dat geen probleem.

Accessoires

 

In overleg is het is altijd mogelijk om zelf accessoires mee te nemen om je look op te pimpen. Accessoires kunnen je look net dat beetje extra's geven. Je kan dan denken aan bijvoorbeeld sieraden, bloemen, linten, insecten en  dergelijke. Ik zal deze accessoires dan voor je verwerken. Wil je dat ik alle accessoires voor je regel, dan kan ik dat doen tegen een meerprijs.