• Super leuk dat je ons bruidsarrangement wilt boeken voor jullie trouwdag. Als wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum, stuur ik je mijn boekingsformulier toe. Op het boekingsformulier kan je aangeven van welke diensten je gebruik wilt maken en krijgen wij alvast alle informatie door die we nodig hebben om ons te kunnen voorbereiden. Zodra ik het formulier retour van je heb gekregen is je boeking definitief en krijg je hiervan een bevestigingsmail. Daarnaast ontvang je ook een voorlopige prijsopgave zodat je weet wat de kosten zullen zijn.
  • Als ik het boekingsformulier retour heb gekregen, geef ik je gegevens door aan Inge Kollenburg van The Bridal Bar. Zij gaat dan contact met je opnemen om even kort kennis te maken.
  • Tevens ontvang je na bevestiging van je boeking de factuur voor de aanbetaling van je bruidsarrangement. De aanbetaling bedraagt altijd 50% van de kosten van het bruidsarrangement zonder eventuele bijgeboekte extra's.
  • Afhankelijk wanneer je gaat trouwen, maar geruime tijd voor jullie bruiloft vindt het adviesgesprek met Inge plaats. Tijdens dit gesprek bespreken jullie de wensen voor je bruidskapsel.  Aan de hand hiervan gaat Inge aan de slag om voor jou een uniek bruidskapsel te creëren wat helemaal op jou alleen is afgestemd. 
  • Ongeveer 2 tot 5 maanden voor de bruiloft gaan we de proefsessie inplannen voor je bruidskapsel en bruidsmake-up.  Wij proberen de meeste proefsessies in te plannen gedurende de wintermaanden. In deze periode is het bruidsseizoen nog niet gestart en hierdoor hebben wij meer tijd. Je kunt kiezen om de proefsessie te laten plaatsvinden in onze studio in Geldrop of Veldhoven. Voorafgaand aan de proefsessie ontvang je van ons een mail met hierin de benodigde informatie over de proefsessie zodat je je goed kunt voorbereiden.
  • Tijdens de proefsessie bespreek ik je wensen voor je bruidsmake-up, wat je normaal draagt aan make-up en hoe dat je er graag uit wilt zien op jullie trouwdag. Met jouw wensen ga ik aan de slag. Neem ook altijd wat voorbeelden mee van internet of uit mijn portfolio van make-up looks die je aanspreken. Zo krijg ik een goede indruk wat je mooi vind. De wensen voor je bruidskapsel heb je reeds met Inge besproken tijdens het adviesgesprek en hiermee gaat zij aan de slag.  
  • Na de proefsessie ontvang je de tweede factuur met de resterende kosten van je bruidsarrangement. Heb je eventuele extra diensten bijgeboekt, dan worden deze nu in rekening gebracht.  Ook bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld reiskosten worden hierin meegenomen.
  • En dan is het aftellen begonnen naar jullie grote dag. Je krijgt enige tijd voor de bruiloft van ons een planning zodat je precies weet hoe laat je ons kunt verwachten en hoe laat de bruidsstyling gaat plaatsvinden. Ook eventuele gasten worden in deze planning meegenomen.
  • Op jullie trouwdag komen Inge en ik op de afgesproken tijd en locatie en zetten we eerst onze spullen klaar. Dan beginnen we volgens planning om jou en eventueel je gasten te voorzien van een prachtig kapsel en make-up. Zodra je klaar bent is het tijd om de jurk aan te trekken en kan Inge je sluier nog eventueel in je kapsel bevestigen en dan ben je klaar om te trouwen. 

 

 

 Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste in de regio Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Helmond, Nuenen, Veldhoven, Heeze, Valkenswaard en omgeving

CIRION 4

5663 RN  GELDROP

+31 644625396 

INFO@AUDREYHENDRIKX.NL

 

KvK: 76783642

facebook Audrey Hendrikx visagie. De visagiste uit Brabant
Instagram Audrey Hendrikx Viagie | De visagiste uit de regio Brabant
Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste in de regio Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Helmond, Nuenen, Veldhoven, Heeze, Valkenswaard en omgeving
Recensies Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste uit de regio Brabant