WERKWIJZE BRUIDSARRANGEMENTEN

  • Als wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag, stuur ik je mijn boekingsformulier toe. Vul dit formulier in en zodra ik dit retour van je heb gekregen is je boeking definitief en ontvang je hiervan een bevestigingsmail.  
  • Na bevestiging van je boeking ontvang je daarna op korte termijn een mail  met daarin de factuur voor de aanbetaling van je bruidsarrangement. De aanbetaling bedraagt altijd 50% van het door jou gekozen bruidsarrangement. 
  • Zodra de aanbetaling voldaan is gaat Inge van The Bridal Bar een kennismakingsgesprek met je inplannen om de wensen van je bruidskapsel te bespreken. Aan de hand van je wensen gaat Inge aan de slag om voor jou een uniek bruidskapsel te creëren wat helemaal op jou is afgestemd. 
  • Ongeveer 3 maanden voor de bruiloft gaan we de proefsessie inplannen voor haar en make-up. De proefsessie vindt meestal plaats binnen 6 tot 8 weken voor de bruiloft. Je kunt kiezen om de proefsessie te laten plaatsvinden in onze studio in Geldrop of Eindhoven. Voorafgaand aan de proefsessie ontvang je van ons een mail met hierin de benodigde informatie voor de proefsessie. 
  • Tijdens de proefsessie bespreken we je wensen voor je bruidsmake-up, wat je normaal draagt aan make-up en hoe dat je er graag uit wilt zien op jullie trouwdag. Met jouw wensen ga ik aan de slag. Inge gaat aan het werk met je bruidskapsel zoals jullie al eerder hebben besproken. Een proefsessie voor haar en make-up neemt ongeveer 2 tot 3 uur in beslag. Houd hier rekening mee. 
  • Na de proefsessie ontvang je de tweede factuur met de resterende kosten van je bruidsarrangement. Heb je eventuele extra diensten bijgeboekt, dan worden deze nu in rekening gebracht.  
  • Om jouw te ontstressen als bruid krijg je van ons ook altijd een planning voor haar en make-up. Zo weet je precies hoe laat je ons kunt verwachten op jullie trouwdag en hoe laat ieders haar en make-up wordt gedaan. Een planning zorgt voor rust en weet iedereen hoe laat ze aanwezig moeten zijn.