AUDREY HENDRIKX | MAKE-UP ARTIST

 

Make-up is mijn passie en al van jongs af aan ben ik gefascineerd door make-up en alles wat hiermee te maken heeft. Al ruim 10 jaar ben ik werkzaam als professioneel visagiste en heb in deze jaren al veel mensen blij mogen maken met een unieke make-up look. Ieder gezicht is anders en als visagiste wil ik het mooiste in jou naar boven halen en je laten stralen. Klanttevredenheid staat bij mij voorop. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent. 

 

Sinds enkele jaren houd ik me ook bezig met grimeren. Hierin kan ik nog meer van mijn creativiteit kwijt. Ik vind het geweldig om steeds weer andere personages te creëren en hierin mijn fantasie de vrije loop te laten.

 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.  Wil je mijn werk zien? Je vind mijn portfolio hier, maar neem ook eens een kijkje op mijn Facebook of Instagram voor nog meer foto's. 

 

Audrey Hendrikx | Make-up artist. De Visagiste voor jouw opdracht.