Recensies

Recensies Audrey Hendrikx Visagie. De visagist van Brabant

Wil je weten hoe anderen mijn diensten hebben ervaren? Wat ze van de samenwerking vonden en niet te vergeten het resultaat. Lees hieronder hun recensies dan. Zelf een recensie schrijven? Dat stel ik

erg op prijs. Super als hier even de tijd voor zou willen nemen.

De meeste recensies zijn overgenomen vanaf mijn Facebookpagina 

 Commentaren: 82
 • #82

  Willeke de Cock (vrijdag, 21 februari 2020 18:39)

  Audrey heeft mijn bruidsmake gedaan werkelijk geweldig, nogmaals hartelijk bedankt voor het fantastische resultaat!!

 • #81

  Kim Weber - van Hooff (maandag, 17 februari 2020)

  op 6.9.2019 ben ik getrouwd en heeft audrey mijn make up verzorgd. bij de proef make up hoefde ik maar uit te leggen wat ik wilde en audrey snapte het meteen en het resultaat was verbluffend. ook op de dag zelf heeft ze me prachtig opgemaakt en heb ook meerdere complimenten gehad

 • #80

  Gwendy Bouwhuis (zondag, 16 februari 2020 22:09)

  Hartstikke bedankt nog voor het doen van mijn Gala Make-up. Het zag er zo tof en mooi uit! Ik zag er fantastisch uit door jou werk. Iedereen keek me aan omdat ze het niet hadden verwacht��

 • #79

  Nathalie van Lierop - Bloem (zaterdag, 15 februari 2020 17:49)

  Dikke, dikke aanrader. Een week voor de bruiloft contact met Audrey opgenomen... yep, that's me. Alles last minute en we zien wel. Geen tijd meer voor een proef make-up (eigen schuld, dikke bult)
  Mijn make-up zat perfect, precies zoals ik het in gedachte had. En zo heeft het de hele dag gezeten. Dikke prima��

 • #78

  Renate Verheijen Bakker (donderdag, 13 februari 2020 18:31)

  Wat een super ervaring ! Audrey is een super leuke professionele visagist die begrijpt wat je wil. Ik draag normaal niet veel make-up en wou daarom ook met een mooie natuurlijke make up naar het altaar en dat is gelukt ik zag er prachtig uit mede dankzij Audrey!

 • #77

  Inge (woensdag, 12 februari 2020 16:00)

  Wat een vakvrouw! Audrey is een lieve vrouw die weet wat ze doet. Echt een aanrader, ze zorgde ervoor dat mijn make-up de hele dag goed en mooi heeft gezeten.
  Dankjewel Audrey

 • #76

  Mandy van Hooff (vrijdag, 07 februari 2020 13:03)

  Echte aanrader! Ik voelde mij meteen op mijn gemak in de salon van Audrey. Een super lieve en professionele vrouw die haar werk echt vanuit haar hart doet!
  Voortaan is zij degene die mijn visagie doet bij feestjes & ander gelegenheden! Ik ben fan!
  very happy customer!

 • #75

  Anja Roks (woensdag, 05 februari 2020 13:40)

  Zaterdag 7-9-2019 heeft Audrey de visagie verzorgd voor mij en fam.
  Ze heeft het geweldig gedaan, ze kijkt echt wat bij je past, ikzelf en iedereen was enthousiast over de make-up. Ik voelde me er echt mee op mijn gemak en feestelijk, en het bleef echt tot in de late uurtjes perfect zitten, echt super!!
  Anja

 • #74

  Petra Oosten (zaterdag, 11 januari 2020 10:33)

  Wij trouwden op 25-7. De warmste dag van het jaar of eigenlijk de warmste dag ooit. Audrey heeft mijn make Up verzorgd en het zag er heel mooi uit. Tot laat in de avond nog net zo als toen ze het aanbracht. Echt top!!��

 • #73

  Lisette van Scherpenzeel (donderdag, 09 januari 2020 14:46)

  Vrijdag 30 augustus heeft Audrey mijn make-up verzorgd voor een bruiloft! Het was prachtig gedaan en zelfs met het warme weer zat alles nog perfect aan het einde van de avond! Nogmaals super bedankt en voor het volgende feest hoop ik dat je weer tijd voor me hebt! �

 • #72

  Nathalie Souryal (maandag, 14 oktober 2019 18:53)

  Audrey is een hele fijne persoonlijkheid. Luistert goed naar wat je wensen zijn en denkt echt met je mee. Audrey heeft mij en mijn vriendinnen opgemaakt tijdens mijn bruiloft. Het was super en bleef de hele dag perfect zitten! Ik raad Audrey voor de volle 100% aan!

 • #71

  Joëtha (zaterdag, 28 september 2019 13:11)

  Op 14/09/2019 ben ik getrouwd en heeft Audrey mijn make-up gedaan en die ook van mijn vriendin. Audrey is een vakvrouw die in de gaten heeft wat je mooi vindt. Van te voren heb ik nog een proefmake-up gehad waar ook heel tevreden mee was. Ze geeft de ruimte om zelf met ideeën te komen en denkt met je mee. Tijdens mijn bruidsmake-up kwamen er allemaal vragen tussendoor. Ze bleef rustig en geeft je daardoor ook de rust. Ik heb geel wat traantjes gelaten tijdens de huwelijksceremonie en mijn make-up bleef goed zitten. Mede daardoor heb ik een topdag gehad!!

 • #70

  Jasmijn Vos (vrijdag, 27 september 2019 10:08)

  Op 11 juli 2019 heeft Audrey mijn bruidsmake-up verzorgd. Audrey is een aardige vrouw die je op je gemak stelt en erg goed is in haar vak. Een paar weken voor onze bruiloft heb ik een proefmake-up bij haar gedaan en dat was erg fijn. Audrey luisterde goed naar mijn wensen en ik was erg tevreden over het resultaat. Ze nam echt de tijd voor mij. Op de dag zelf deed ze het ook geweldig. De bruidsmake-up zat precies zoals de proefmake-up. Het heeft de gehele dag perfect gezeten. Audrey bedankt dat ik er dankzij jou stralend uitzag op onze mooiste dag van ons leven. Audrey is zeker een aanrader voor je visagie�

 • #69

  Nicole in't Veld (zondag, 15 september 2019 22:32)

  Gisteren een make up workshop gehad van Audrey. Een erg leuke en leerzame middag! Ondanks dat ik al een aantal workshops heb gehad en al een en ander weet, heeft Audrey me veel nuttige tips kunnen geven. Ze heeft me laten zien hoe ik met minder product, maar goed aanbrengen, een mooier resultaat krijg! De make up was echt prachtig! Ze doet het voor, maar laat het je ook zelf doen zodat je het zelf in de vingers krijgt. Je moet er thuis immers ook mee aan de slag kunnen!
  WORKSHOP = AANRADER!!
  Erg goed en niet duur. Bovendien gezellig�
  (ook een perfect cadeau voor je dochter, zodat ze zich zodra ze zich gaat opmaken het ook meteen goed doet :-))

 • #68

  Sabine de Ruiter (vrijdag, 30 augustus 2019 13:58)

  28 juni 2019 gingen wij trouwen. Audrey heeft mijn make-up verzorgd. Het was heel mooi en het is perfect blijven zitten heel de dag. Dankzij haar zag ik er stralend en mooi uit. En ook mijn dochtertje van 7 was blij want die kreeg ook wat make-up op. Heel subtiel, heel leuk dat Audrey dat deed. Mijn dochter vond het geweldig.

 • #67

  Saskia IJkhout (dinsdag, 27 augustus 2019 14:49)

  Zaterdag 29 juni was de dag dat we naar 19 jaar samen te zijn, elkaar eindelijk het JA-woord gaven, dit in het bijzijn van onze twee zonen Driek en Wout. Wat was ik blij dat ik mijn make-up voor die dag door Audrey heb laten verzorgen. Het heeft er de gehele dag fantastisch opgezeten !! Wat natuurlijk erg fijn was aangezien we die dag met een temperatuur van 35 graden te stellen hadden. Ik kijk daarom terug op een geweldige dag die mede dankzij jou er stralend uitzag !!!

 • #66

  Peggy Aarts - van Lieshout (maandag, 26 augustus 2019 21:20)

  Dankzij Audrey zag ik er tijdens mijn bruiloft prachtig uit!
  Ook mijn moeder heeft ze voorzien van een mooie look.. ze straalde ♥
  Mijn make-up heeft de gehele dag/avond perfect gezeten..
  Een echte aanrader :)) Bedankt Audrey

 • #65

  Anousha Maas (zondag, 25 augustus 2019 09:01)

  Bij Audrey heb ik mijn make up laten verzorgen voor mijn eindexamengala. Ze luistert erg goed naar je persoonlijke wensen en is erg professioneel. Het resultaat was echt supermooi! Zeker een aanrader!

 • #64

  Danielle Wieland (vrijdag, 23 augustus 2019 12:47)

  Ik ben heel blij met de visagie van Audrey!
  Ze wist precies wat ik wilde. Proef make-up was meteen goed. Op onze trouwdag kwam ze gezellig bij ons thuis en heeft ervoor gezorgd dat ik er de hele dag stralend uit zag ��� Audrey, nogmaals bedankt!

 • #63

  Joyce van Gool (donderdag, 15 augustus 2019 22:24)

  Drie weken geleden heeft Audrey de make-up gedaan voor mijn bruiloft. Het zag er echt geweldig uit en dat kreeg ik ook van iedereen te horen. Ze heeft mee gedacht wat er bij me zou passen en heeft echt geluisterd naar wat ík graag wilde. In de toekomst zal ik zeker vaker een beroep op Audrey doen, echt een aanrader! Bedankt!

 • #62

  Demi vd Laar (zondag, 11 augustus 2019 16:04)

  Heel erg blij met de make-up van Audrey! Precies zoals ik het wilde � Er werden de nodige traantjes gelaten op de bruiloft van mijn zus, maar de make-up bleef perfect zitten. Jammer dat ik het er 's nachts af moest halen.... Wat ik ook heel erg fijn vond, is dat ik wat lippenstift meekreeg voor gedurende de dag � Audrey is een leuke gezellige vrouw, waarbij ik mij op mijn gemak voelde. Ik ga zeker nog vaker terugkomen. Dankjewel!

 • #61

  Josje vd Heijden-Netten (vrijdag, 09 augustus 2019 20:13)

  Als je iemand zoekt voor visagie dan beveel ik je zeker Audrey aan.
  Ze had me dochter voor gala zo mooi opgemaakt.
  We zullen zeker vaker terug komen voor speciale gelegenheid.

 • #60

  Anita Verkennis (donderdag, 25 juli 2019 08:30)

  Super bedankt, de meiden zagen er super mooi uit. Zeker tot een volgende keer.

 • #59

  Josje van der Heijden (zaterdag, 20 juli 2019 18:51)

  Als je iemand zoekt voor visagie dan beveel ik je zeker Audrey aan.
  Ze had me dochter voor gala zo mooi opgemaakt.
  We zullen zeker vaker terug komen voor speciale gelegenheid.

 • #58

  Laura Stommen (zaterdag, 20 juli 2019 08:02)

  Voor mijn eind-gala heeft Audrey mijn make-up verzorgd. Het zag er super mooi uit en ik kreeg veel complimenten. Het bleef de hele avond zitten. Ik zou zo weer gaan!

 • #57

  Britt de Cock (donderdag, 18 juli 2019 15:24)

  Dankzij Audrey zag ik er tijdens mijn bruiloft prachtig uit! Bij de proef make up heeft ze goed geadviseerd en met de touche up kit bleef het de hele dag mooi zitten.

 • #56

  Eefke Hompes (woensdag, 17 juli 2019 22:34)

  Audrey was super fijn om als visagist te hebben bij onze bruiloft. Iedereen gaf aan dat ik er prachtig uit zag! Ook heel fijn savonds een touchup zodat ik er weer tegen aan kon! Ik beveel Audrey dan ook bij iedereen aan!

 • #55

  Kelly van de Sande (woensdag, 17 juli 2019 18:28)

  Afgelopen 24 mei was ik ceremoniemeester op een prachtige bruiloft! Dankzij Audrey was mijn make-up tot in de puntjes verzorgd! Bij deze een hele grote dank je wel voor Audrey, het was perfect! �

 • #54

  Brenda Lensen (vrijdag, 07 juni 2019 09:13)

  Audrey heeft mijn bruidsmake-up gedaan en ook de moeders opgemaakt op de dag van de bruiloft.
  We waren alle drie erg tevreden, ze sluit namelijk erg goed aan bij ieders wensen. Het bleef lang zitten en zag er super mooi uit!
  Bedankt Audrey!

 • #53

  Petra Bouwhuis (vrijdag, 31 mei 2019 12:01)

  Audrey heeft de make up van mijn dochter gedaan voor haar gala.
  Helemaal naar de wens van mijn dochter. Audrey luistert echt naar de wens van haar klant en geeft ook nog geweldige adviezen!

 • #52

  Loes Vermeulen (donderdag, 30 mei 2019 16:12)

  Audrey heeft bij mij mijn bruidsmake-up gedaan. Mede door haar straalde ik de hele dag. Ze stelt je ook goed op je gemak en legt alles goed uit wat ze allemaal doet bij je.

 • #51

  Marieke Lingers (maandag, 20 mei 2019 19:34)

  Ik heb mede dankzij de prachtige bruids make-up van mij en onze dochtertjes me geweldig stralend gevoeld de hele dag. Audrey is een ontzettende leuke lieve vrouw.

 • #50

  Natasja Hendrikx (zondag, 19 mei 2019 12:36)

  Mijn dochter en ikzelf zijn opgemaakt door Audrey en het was gewoon super!
  Je hoeft niet veel uit te leggen waar je van houdt want ze ziet je gezicht en weet waar je van houdt.
  Ik raad iedereen aan die mooi opgemaakt wil worden om het Audrey te laten doen!
  Dan ook nog dat ze erg meegaand is!!
  Bedankt Audrey !!!!!!

 • #49

  Sandy Joy Engel (woensdag, 24 april 2019 20:43)

  Wat een top visagiste!!! Op onze bruiloft heeft Audrey mij, mijn zusje en nichtje opgemaakt. Wij waren echt super tevreden, ook de proefmake-up eerder was meteen naar wens. Ze weet precies wat bij je past en maakt een mooiere versie van jezelf, zoals ze ook zegt :) Audrey super bedankt!!!

 • #48

  Dilaine van Gog (maandag, 25 maart 2019 18:50)

  De eerste dag van de carnaval weer met 3-en naar audrey geweest �. Was weer super mooi geschminkt. En altijd gezellig �

 • #47

  Melanie Baptiste (maandag, 25 maart 2019 18:50)

  met Carnaval weer bij Audrey geweest voor mijn make up. Wil je er de hele dag goed uit zien en niet aan je make up hoeven denken ben je bij Audrey aan het juiste adres ! Super bedankt weer.

 • #46

  Sterre Smulders (maandag, 25 maart 2019 18:49)

  Met carnaval metzelf laten schminken..super resultaat en het was ook nog eens erg gezellig. Echt een aanrader.

 • #45

  Rogier Verbiest (maandag, 25 maart 2019 18:48)

  Met carnaval mezelf laten schminken als leeuw door Audrey. Ik had een plaatje op Pintrest gezien en dat was geen probleem voor Audrey. Je merkt dat Audrey veel ervaring heeft. Fijn in omgang en tijdens het schminken lekker gekletst. Zeker een aanrader.

 • #44

  Janneke Hendriks (maandag, 25 maart 2019 18:48)

  Vandaag zijn we super mooi opgemaakt door Audrey! Hierdoor stonden we nóg mooier op de foto �! Bedankt en zeker tot een volgende keer! ���

 • #43

  Miranda van der Laan (maandag, 25 maart 2019 18:47)

  Vandaag bij Audrey Hendrikx geweest voor visagie voor een zakelijke fotoshoot. Zeer tevreden over het resultaat! Audrey kijkt naar wie jij bent, wat bij je past en haalt het mooiste in je naar boven.
  #kan niet stoppen met selfies maken ���

 • #42

  Evenwichtlinnie Klamer (maandag, 25 maart 2019 18:46)

  Hele leerzame moeder- dochter workshop gehad bij Audrey Hendrikx! Nieuwe producten leren kennen en mijn meisje veel uitleg gekregen, waardoor ze lekker verder kan leren en veel oefenen op mama�

 • #41

  Bauke van Loon (maandag, 25 maart 2019 18:46)

  Als ik er echt mooi uit wil zien, ga ik naar Audrey. Professioneel, oog voor wat bij je past en wat je wensen zijn.
  Buiten dat het altijd gezellig is, is het voor mij elke keer een 'verwen momentje'!!!

 • #40

  Laura Aarts (maandag, 25 maart 2019 18:45)

  Audrey heeft mijn make-up gedaan voor mijn bruiloft, het was echt prachtig! En het heeft heel de dag perfect gezeten. Zeker een aanrader!

 • #39

  Arnold Lowis (maandag, 25 maart 2019 18:44)

  Zaterdag 20 oktober een halloweenshoot gehad.
  Audrey heeft mijn modellen op een professionele wijze voorzien van de nodige visagie. Audrey is een persoon die weet wat ze doet en waar ze voor staat. Een vrouw met passie voor het vak. Ik zal zeker vaker met haar samen willen werken.
  Een echte aanrader!!

 • #38

  Aline Barbier (maandag, 25 maart 2019 18:43)

  Onlangs (20/10) samengewerkt met Audrey voor een Halloween-fotoshoot.
  Audrey is een zeer professionele visagiste met passie voor wat ze doet.
  Heel ontspannen doch zeer gefocusssed en resultaatgericht.
  Laat Audrey gewoon vrij haar ding doen dan kom je er geniaal uit te zien.

 • #37

  Marlieke Mosink - Klomp (maandag, 25 maart 2019 18:43)

  Audrey heeft mijn make-up gedaan op mijn bruiloft. Heel tevreden over! De hele dag en avond is het goed blijven zitten! Ook is Audrey een hele lieve aardige dame! Dank je wel!

 • #36

  Helma van Heeswijk (maandag, 25 maart 2019 18:42)

  Audrey Hendrikx Visagie & Grime heeft me mooi opgemaakt. Mét valse wimper. Wilde ik gewoon een keer laten doen. Waarom? Gewoon, omdat het kan en omdat ik nieuwsgierig was. �
  Ze luistert, geeft advies en voert uit wat ik als klant graag wil. En het is helemaal naar wens. Dankjewel Audrey. Top gedaan. �

 • #35

  Myrthe van Rooij (maandag, 25 maart 2019 18:41)

  Al meerdere malen bij audrey geweest voor mijn avond make-up en met de carnaval. Alle keren super goed resultaat! Ze kijkt naar wat er bij je gezicht past, bij je ogen en wat voor kleding je aan hebt. Heeft oog voor alles. Voor de carnaval zoekt ze mee naar ideeën en neemt hier de tijd voor. Super tevreden dus zeker een aanrader.

 • #34

  Karen Blommers (maandag, 25 maart 2019 18:41)

  Audrey is een hele fijne vrouw die erg goed is in haar werk. Ik draag zelf niet veel make up en Audrey heeft mijn bruidsmake up heel naturel weten te houden maar wel zodanig dat ik de verbeterde versie van mezelf was. Ze leeft erg met haar klanten mee en dit servicelevel krijg je niet van ieder ander (die soms wel tot 3x/4x meer rekenen). Ook op de dag zelf had ze een hele fijne aanwezigheid en stopte ze niet voor ik mijn make up perfect vond. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een leuke, goede en betaalbare visagiste.

 • #33

  Yvonne Verhoof - Eijkemans (maandag, 25 maart 2019 18:40)

  Audrey heeft mijn bruids make-up gedaan en ik was echt heel erg tevreden! Door naar mijn ‘wensen’ te luisteren was het na 1 x meteen goed bij de proef make-up. De andere dames die op onze dag door Audrey zijn opgemaakt vonden het stuk voor stuk prachtig! Je bent een hele relaxte, gezellige en aardige vrouw die haar vak erg goed verstaat. Hartstikke bedankt ���