RECENSIES

Wil je weten hoe anderen mijn diensten hebben ervaren? Wat ze van de samenwerking  vonden en niet te vergeten het resultaat.

Lees hieronder hun recensies dan. Zelf een recensie schrijven? Dat stel ik erg op prijs. Super als hier even de tijd voor wil nemen.

 

De meeste recensies zijn overgenomen vanaf mijn Facebookpagina 

 


Commentaren: 95
 • #95

  Evelien Verton (dinsdag, 03 november 2020 09:16)

  Op 18-09 heeft Audrey mijn bruidsmakeup verzorgt. Hiervoor was ik eerder al langs geweest voor proefmakeup. Ze luisterde goed naar mijn wensen en het eind resultaat was perfect! Mijn makeup is de gehele dag mooi gebleven. Op beide dagen stelde ze mij op m'n gemak zodat ik kon genieten van de ervaring. Op de dag zelf hielp ze ook nog even mijn vriendinnen met het bevestigen van mijn sluier, wat toch iets lastiger bleek dan gedacht. Echt een top vrouw!

 • #94

  Miranda van den Einden (woensdag, 14 oktober 2020 16:42)

  18 September heeft Audrey mijn make-up gedaan voor de bruiloft van een vriendin.
  Ze gaat erg professioneel te werk en neemt uitgebreid de tijd voor je.
  Een top visagiste. Ik zou haar zeker aanraden!

 • #93

  Femke Peeters (zaterdag, 03 oktober 2020 14:41)

  5 september heeft Audrey de make-up gedaan voor mij en mijn moeder tijdens mijn bruiloft. Een paar weken van tevoren heeft ze al onze proef make-up gedaan en het viel ons toen al op dat ze heel erg de tijd voor je neemt en prettig is om mee te werken. De make-up was echt prachtig en Audrey luistert erg goed naar je eigen wensen en opmerkingen. De make-up heeft de hele dag super goed gezeten, zelfs na de nodige tranen. Bedankt Audrey!

 • #92

  Mirjam de Jong (vrijdag, 02 oktober 2020 13:27)

  Door Corona is mijn bruiloft uitgesteld maar ik wilde toch graag alvast een soort van proefmake-up bij Audrey zodat ik zeker wist of ik haar wilde boeken voor mijn bruiloft. En ik kan met zekerheid zeggen ja. Mijn make-up is echt prachtig geworden. Precies zoals ik het wilde hebben en dan nog eigenlijk mooier dan ik in gedachten had.

 • #91

  Hanneke Vriens (donderdag, 01 oktober 2020 10:50)

  Ik ben bij Audrey geweest voor make-up voor een fotoshoot. Erg professionele make-up artist met mooie nette studio in eigen huis. Erg tevreden! Zou zeker weer eens terug gaan.

 • #90

  Stephanie Schaffer (zondag, 27 september 2020 10:54)

  Samen met een vriendin een duoworkshop gevolgd. Was gezellig, en goede tips gekregen oa wat bij jouw gezicht past. Audrey probeert ook te werken en advies te geven met producten die je al in huis hebt, en geeft daarnaast advies over welke producten/merken fijn zijn om eventueel extra aan te schaffen. Inmiddels al wat complimenten gekregen over mijn make-up, dus ik heb er blijkbaar wel wat van opgestoken � Bedankt Audrey! Stephanie en Monique

 • #89

  Monique (maandag, 20 juli 2020 19:55)

  Eerst heb ik een proef make-up laten doen door Audrey voor mijn bruiloft. Ze luistert goed naar je wensen en houd rekening met de jurk die je aan gaat hebben op de dag zelf. Op de dag van de bruiloft was de make-up nog mooier dan tijdens de proef make-up. Erg tevreden en zou een make up door Audrey zeker aanraden!

 • #88

  Lotte Peters (maandag, 06 juli 2020 20:41)

  Audrey heeft 30/05 onze trouwdag extra speciaal gemaakt door mijn bruidsmake-up prachtig te verzorgen. Make-up die tot het einde van de dag beeldig bleef zitten en met een klein kitje om de lippenstift door de dag heen bij te werken.
  Ze is heel fijn in de omgang; open, rustig en voelt de wensen goed aan. Daarnaast erg flexibel in het maken van afspraken

 • #87

  Ilka Adriaans (zondag, 05 juli 2020 22:56)

  Audrey heeft mij en mijn bruidsmeisjes prachtig opgemaakt op onze grote dag. Het resultaat was prachtig en ze luistert goed naar de wensen van de klant. Het was ook heel gezellig, zeker niet onbelangrijk aangezien er toch wat zenuwen zijn op zo'n dag. Ik kreeg een kitje mee om het zelf s'avonds nog wat bij te werken maar dit was eigenlijk niet nodig. Echt een aanrader!!!

 • #86

  Kim Zaan Jentzema (zaterdag, 04 juli 2020 14:54)

  Donderdag 20-02-2020 ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik wilde die dag stralen! Aangezien ik mega slecht ben met make-up wist ik al heel snel nadat ik ten huwelijk gevraagd was dat ik hulp nodig had.

  Ik ben gaan zoeken naar een visagiste en kwam audrey tegen. Heb haar een berichtje gestuurd.
  Ze kwam meteen al heel spontaan, warm, open en vakkundig over.
  Tijdens mijn proef make-up werd dat bevestigd en was ik al super blij met het resultaat.

  Op mijn grote dag was mijn make-up nog mooier dan tijdens de proefmake-up. Toen mijn man mij kwam ophalen begon hij meteen te huilen. Hij vond mij prachtig!!

  Ik raad audrey dan dan ook voor geen 100% maar 1000% aan.
  Is elke cent waard.

  Audrey. Dank je wel voor alles❤️

 • #85

  Maud van Roij (woensdag, 01 juli 2020 13:01)

  Echt tevrede met het resultaat. We hadden een voorbeeld en zo is het precies geworden! Kei fijn en bedank!!

 • #84

  Tanja Jans-Rats (zondag, 28 juni 2020 21:04)

  Audrey heeft afgelopen zaterdag naar volle tevredenheid mijn bruidsmake-up verzorgd. Daarnaast heeft ze ook de make-up van enkele gasten gedaan! Ze heeft goede ideeen en advies en kijkt goed wat er bij jouw wensen en bij jouw gezicht past. Ze was netjes op tijd, werkt professioneel en heeft meer dan genoeg producten. En het was ook nog eens erg gezellig! Zeker een aanrader!

 • #83

  Angelique Koppen (donderdag, 25 juni 2020 17:14)

  zaterdag voor het eerst bij Audrey geweest.
  Voelde me erg prettig bij haar , luisterde naar wat ik wilde en het eindresultaat was erg mooi.

 • #82

  Willeke de Cock (vrijdag, 21 februari 2020 18:39)

  Audrey heeft mijn bruidsmake gedaan werkelijk geweldig, nogmaals hartelijk bedankt voor het fantastische resultaat!!

 • #81

  Kim Weber - van Hooff (maandag, 17 februari 2020)

  op 6.9.2019 ben ik getrouwd en heeft audrey mijn make up verzorgd. bij de proef make up hoefde ik maar uit te leggen wat ik wilde en audrey snapte het meteen en het resultaat was verbluffend. ook op de dag zelf heeft ze me prachtig opgemaakt en heb ook meerdere complimenten gehad

 • #80

  Gwendy Bouwhuis (zondag, 16 februari 2020 22:09)

  Hartstikke bedankt nog voor het doen van mijn Gala Make-up. Het zag er zo tof en mooi uit! Ik zag er fantastisch uit door jou werk. Iedereen keek me aan omdat ze het niet hadden verwacht��

 • #79

  Nathalie van Lierop - Bloem (zaterdag, 15 februari 2020 17:49)

  Dikke, dikke aanrader. Een week voor de bruiloft contact met Audrey opgenomen... yep, that's me. Alles last minute en we zien wel. Geen tijd meer voor een proef make-up (eigen schuld, dikke bult)
  Mijn make-up zat perfect, precies zoals ik het in gedachte had. En zo heeft het de hele dag gezeten. Dikke prima��

 • #78

  Renate Verheijen Bakker (donderdag, 13 februari 2020 18:31)

  Wat een super ervaring ! Audrey is een super leuke professionele visagist die begrijpt wat je wil. Ik draag normaal niet veel make-up en wou daarom ook met een mooie natuurlijke make up naar het altaar en dat is gelukt ik zag er prachtig uit mede dankzij Audrey!

 • #77

  Inge (woensdag, 12 februari 2020 16:00)

  Wat een vakvrouw! Audrey is een lieve vrouw die weet wat ze doet. Echt een aanrader, ze zorgde ervoor dat mijn make-up de hele dag goed en mooi heeft gezeten.
  Dankjewel Audrey

 • #76

  Mandy van Hooff (vrijdag, 07 februari 2020 13:03)

  Echte aanrader! Ik voelde mij meteen op mijn gemak in de salon van Audrey. Een super lieve en professionele vrouw die haar werk echt vanuit haar hart doet!
  Voortaan is zij degene die mijn visagie doet bij feestjes & ander gelegenheden! Ik ben fan!
  very happy customer!

 • #75

  Anja Roks (woensdag, 05 februari 2020 13:40)

  Zaterdag 7-9-2019 heeft Audrey de visagie verzorgd voor mij en fam.
  Ze heeft het geweldig gedaan, ze kijkt echt wat bij je past, ikzelf en iedereen was enthousiast over de make-up. Ik voelde me er echt mee op mijn gemak en feestelijk, en het bleef echt tot in de late uurtjes perfect zitten, echt super!!
  Anja

 • #74

  Petra Oosten (zaterdag, 11 januari 2020 10:33)

  Wij trouwden op 25-7. De warmste dag van het jaar of eigenlijk de warmste dag ooit. Audrey heeft mijn make Up verzorgd en het zag er heel mooi uit. Tot laat in de avond nog net zo als toen ze het aanbracht. Echt top!!��

 • #73

  Lisette van Scherpenzeel (donderdag, 09 januari 2020 14:46)

  Vrijdag 30 augustus heeft Audrey mijn make-up verzorgd voor een bruiloft! Het was prachtig gedaan en zelfs met het warme weer zat alles nog perfect aan het einde van de avond! Nogmaals super bedankt en voor het volgende feest hoop ik dat je weer tijd voor me hebt! �

 • #72

  Nathalie Souryal (maandag, 14 oktober 2019 18:53)

  Audrey is een hele fijne persoonlijkheid. Luistert goed naar wat je wensen zijn en denkt echt met je mee. Audrey heeft mij en mijn vriendinnen opgemaakt tijdens mijn bruiloft. Het was super en bleef de hele dag perfect zitten! Ik raad Audrey voor de volle 100% aan!

 • #71

  Joëtha (zaterdag, 28 september 2019 13:11)

  Op 14/09/2019 ben ik getrouwd en heeft Audrey mijn make-up gedaan en die ook van mijn vriendin. Audrey is een vakvrouw die in de gaten heeft wat je mooi vindt. Van te voren heb ik nog een proefmake-up gehad waar ook heel tevreden mee was. Ze geeft de ruimte om zelf met ideeën te komen en denkt met je mee. Tijdens mijn bruidsmake-up kwamen er allemaal vragen tussendoor. Ze bleef rustig en geeft je daardoor ook de rust. Ik heb geel wat traantjes gelaten tijdens de huwelijksceremonie en mijn make-up bleef goed zitten. Mede daardoor heb ik een topdag gehad!!

 • #70

  Jasmijn Vos (vrijdag, 27 september 2019 10:08)

  Op 11 juli 2019 heeft Audrey mijn bruidsmake-up verzorgd. Audrey is een aardige vrouw die je op je gemak stelt en erg goed is in haar vak. Een paar weken voor onze bruiloft heb ik een proefmake-up bij haar gedaan en dat was erg fijn. Audrey luisterde goed naar mijn wensen en ik was erg tevreden over het resultaat. Ze nam echt de tijd voor mij. Op de dag zelf deed ze het ook geweldig. De bruidsmake-up zat precies zoals de proefmake-up. Het heeft de gehele dag perfect gezeten. Audrey bedankt dat ik er dankzij jou stralend uitzag op onze mooiste dag van ons leven. Audrey is zeker een aanrader voor je visagie�

 • #69

  Nicole in't Veld (zondag, 15 september 2019 22:32)

  Gisteren een make up workshop gehad van Audrey. Een erg leuke en leerzame middag! Ondanks dat ik al een aantal workshops heb gehad en al een en ander weet, heeft Audrey me veel nuttige tips kunnen geven. Ze heeft me laten zien hoe ik met minder product, maar goed aanbrengen, een mooier resultaat krijg! De make up was echt prachtig! Ze doet het voor, maar laat het je ook zelf doen zodat je het zelf in de vingers krijgt. Je moet er thuis immers ook mee aan de slag kunnen!
  WORKSHOP = AANRADER!!
  Erg goed en niet duur. Bovendien gezellig�
  (ook een perfect cadeau voor je dochter, zodat ze zich zodra ze zich gaat opmaken het ook meteen goed doet :-))

 • #68

  Sabine de Ruiter (vrijdag, 30 augustus 2019 13:58)

  28 juni 2019 gingen wij trouwen. Audrey heeft mijn make-up verzorgd. Het was heel mooi en het is perfect blijven zitten heel de dag. Dankzij haar zag ik er stralend en mooi uit. En ook mijn dochtertje van 7 was blij want die kreeg ook wat make-up op. Heel subtiel, heel leuk dat Audrey dat deed. Mijn dochter vond het geweldig.

 • #67

  Saskia IJkhout (dinsdag, 27 augustus 2019 14:49)

  Zaterdag 29 juni was de dag dat we naar 19 jaar samen te zijn, elkaar eindelijk het JA-woord gaven, dit in het bijzijn van onze twee zonen Driek en Wout. Wat was ik blij dat ik mijn make-up voor die dag door Audrey heb laten verzorgen. Het heeft er de gehele dag fantastisch opgezeten !! Wat natuurlijk erg fijn was aangezien we die dag met een temperatuur van 35 graden te stellen hadden. Ik kijk daarom terug op een geweldige dag die mede dankzij jou er stralend uitzag !!!

 • #66

  Peggy Aarts - van Lieshout (maandag, 26 augustus 2019 21:20)

  Dankzij Audrey zag ik er tijdens mijn bruiloft prachtig uit!
  Ook mijn moeder heeft ze voorzien van een mooie look.. ze straalde ♥
  Mijn make-up heeft de gehele dag/avond perfect gezeten..
  Een echte aanrader :)) Bedankt Audrey

 • #65

  Anousha Maas (zondag, 25 augustus 2019 09:01)

  Bij Audrey heb ik mijn make up laten verzorgen voor mijn eindexamengala. Ze luistert erg goed naar je persoonlijke wensen en is erg professioneel. Het resultaat was echt supermooi! Zeker een aanrader!

 • #64

  Danielle Wieland (vrijdag, 23 augustus 2019 12:47)

  Ik ben heel blij met de visagie van Audrey!
  Ze wist precies wat ik wilde. Proef make-up was meteen goed. Op onze trouwdag kwam ze gezellig bij ons thuis en heeft ervoor gezorgd dat ik er de hele dag stralend uit zag ��� Audrey, nogmaals bedankt!

 • #63

  Joyce van Gool (donderdag, 15 augustus 2019 22:24)

  Drie weken geleden heeft Audrey de make-up gedaan voor mijn bruiloft. Het zag er echt geweldig uit en dat kreeg ik ook van iedereen te horen. Ze heeft mee gedacht wat er bij me zou passen en heeft echt geluisterd naar wat ík graag wilde. In de toekomst zal ik zeker vaker een beroep op Audrey doen, echt een aanrader! Bedankt!

 • #62

  Demi vd Laar (zondag, 11 augustus 2019 16:04)

  Heel erg blij met de make-up van Audrey! Precies zoals ik het wilde � Er werden de nodige traantjes gelaten op de bruiloft van mijn zus, maar de make-up bleef perfect zitten. Jammer dat ik het er 's nachts af moest halen.... Wat ik ook heel erg fijn vond, is dat ik wat lippenstift meekreeg voor gedurende de dag � Audrey is een leuke gezellige vrouw, waarbij ik mij op mijn gemak voelde. Ik ga zeker nog vaker terugkomen. Dankjewel!

 • #61

  Josje vd Heijden-Netten (vrijdag, 09 augustus 2019 20:13)

  Als je iemand zoekt voor visagie dan beveel ik je zeker Audrey aan.
  Ze had me dochter voor gala zo mooi opgemaakt.
  We zullen zeker vaker terug komen voor speciale gelegenheid.

 • #60

  Anita Verkennis (donderdag, 25 juli 2019 08:30)

  Super bedankt, de meiden zagen er super mooi uit. Zeker tot een volgende keer.

 • #59

  Josje van der Heijden (zaterdag, 20 juli 2019 18:51)

  Als je iemand zoekt voor visagie dan beveel ik je zeker Audrey aan.
  Ze had me dochter voor gala zo mooi opgemaakt.
  We zullen zeker vaker terug komen voor speciale gelegenheid.

 • #58

  Laura Stommen (zaterdag, 20 juli 2019 08:02)

  Voor mijn eind-gala heeft Audrey mijn make-up verzorgd. Het zag er super mooi uit en ik kreeg veel complimenten. Het bleef de hele avond zitten. Ik zou zo weer gaan!

 • #57

  Britt de Cock (donderdag, 18 juli 2019 15:24)

  Dankzij Audrey zag ik er tijdens mijn bruiloft prachtig uit! Bij de proef make up heeft ze goed geadviseerd en met de touche up kit bleef het de hele dag mooi zitten.

 • #56

  Eefke Hompes (woensdag, 17 juli 2019 22:34)

  Audrey was super fijn om als visagist te hebben bij onze bruiloft. Iedereen gaf aan dat ik er prachtig uit zag! Ook heel fijn savonds een touchup zodat ik er weer tegen aan kon! Ik beveel Audrey dan ook bij iedereen aan!

 • #55

  Kelly van de Sande (woensdag, 17 juli 2019 18:28)

  Afgelopen 24 mei was ik ceremoniemeester op een prachtige bruiloft! Dankzij Audrey was mijn make-up tot in de puntjes verzorgd! Bij deze een hele grote dank je wel voor Audrey, het was perfect! �

 • #54

  Brenda Lensen (vrijdag, 07 juni 2019 09:13)

  Audrey heeft mijn bruidsmake-up gedaan en ook de moeders opgemaakt op de dag van de bruiloft.
  We waren alle drie erg tevreden, ze sluit namelijk erg goed aan bij ieders wensen. Het bleef lang zitten en zag er super mooi uit!
  Bedankt Audrey!

 • #53

  Petra Bouwhuis (vrijdag, 31 mei 2019 12:01)

  Audrey heeft de make up van mijn dochter gedaan voor haar gala.
  Helemaal naar de wens van mijn dochter. Audrey luistert echt naar de wens van haar klant en geeft ook nog geweldige adviezen!

 • #52

  Loes Vermeulen (donderdag, 30 mei 2019 16:12)

  Audrey heeft bij mij mijn bruidsmake-up gedaan. Mede door haar straalde ik de hele dag. Ze stelt je ook goed op je gemak en legt alles goed uit wat ze allemaal doet bij je.

 • #51

  Marieke Lingers (maandag, 20 mei 2019 19:34)

  Ik heb mede dankzij de prachtige bruids make-up van mij en onze dochtertjes me geweldig stralend gevoeld de hele dag. Audrey is een ontzettende leuke lieve vrouw.

 • #50

  Natasja Hendrikx (zondag, 19 mei 2019 12:36)

  Mijn dochter en ikzelf zijn opgemaakt door Audrey en het was gewoon super!
  Je hoeft niet veel uit te leggen waar je van houdt want ze ziet je gezicht en weet waar je van houdt.
  Ik raad iedereen aan die mooi opgemaakt wil worden om het Audrey te laten doen!
  Dan ook nog dat ze erg meegaand is!!
  Bedankt Audrey !!!!!!

 • #49

  Sandy Joy Engel (woensdag, 24 april 2019 20:43)

  Wat een top visagiste!!! Op onze bruiloft heeft Audrey mij, mijn zusje en nichtje opgemaakt. Wij waren echt super tevreden, ook de proefmake-up eerder was meteen naar wens. Ze weet precies wat bij je past en maakt een mooiere versie van jezelf, zoals ze ook zegt :) Audrey super bedankt!!!

 • #48

  Dilaine van Gog (maandag, 25 maart 2019 18:50)

  De eerste dag van de carnaval weer met 3-en naar audrey geweest �. Was weer super mooi geschminkt. En altijd gezellig �

 • #47

  Melanie Baptiste (maandag, 25 maart 2019 18:50)

  met Carnaval weer bij Audrey geweest voor mijn make up. Wil je er de hele dag goed uit zien en niet aan je make up hoeven denken ben je bij Audrey aan het juiste adres ! Super bedankt weer.

 • #46

  Sterre Smulders (maandag, 25 maart 2019 18:49)

  Met carnaval metzelf laten schminken..super resultaat en het was ook nog eens erg gezellig. Echt een aanrader.