RECENSIES KLANTEN

Op het inspireerde trouwplatform, Top Trouw Bedrijven kunnen bruiden hun ervaring delen met andere brides to be. Ik ben blij dat er al zoveel bruidjes de tijd en moeite hebben genomen om hier te laten weten hoe dat ze mijn werk / diensten hebben ervaren. Ik ben er dan ook supertrots op een gemiddeld cijfer van een 9.9! Wil je zelf ook een recensie schrijven, klik dan hier.

 

 

Op het trouwplatform The perfect Wedding vind je veel inspiratie en leveranciers om de perfecte bruiloft te organiseren. Als visagiste heb ik hierin mijn aandeel al bij vele bruiden mogen leveren. Ik vind het dan ook super fijn dat deze bruiden de tijd hebben genomen om een recensie te schrijven op The Perfect Wedding om mijn werk te beoordelen. Wil je zelf ook een recensie schrijven, klik dan hier

 

 

Naast Top Trouwbedrijven en The Perfect Wedding kun je nog meer recensies lezen op Mijn Facebook pagina en op Google. Als je zelf ook een recensie / aanbeveling wil schrijven over Audrey Hendrikx Visagie, dan ben ik je daar heel dankbaar voor. Klik hier voor mijn recensies op Facebook en Google.