Visagie in Eindhoven, Geldrop, Heeze, Nuenen, Veldhoven, Valkenswaard, Mierlo, Helmond en omgeving

VISAGIE

 

Wil je professioneel opgemaakt worden, met de juiste make-up die heel de dag perfect blijft zitten? Kijk dan wat ik voor jou kan betekenen als visagiste. Van naturel tot extreem, alle make-up wensen zijn mogelijk. In overleg met jou creëer ik de gewenste look voor elke gelegenheid. Visagie voor fotoshoots en zakelijke visagie behoren ook tot de mogelijkheden. Als freelance visagiste ben ik ook te boeken voor evenementen, tv & film, video opnames, promoties en festivals. Interesse? Neem gewoon even contact met me op en samen kijken we naar de mogelijkheden voor jou.


dag & avond makeup / visagie in de regio brabant

Een professionele dag of avond make-up mag natuurlijk niet ontbreken, wanneer je er op je best

uit wilt zien voor een feestje, festival of andere gelegenheid. Op basis van jouw wensen bepalen we samen hoe de make-up eruit komt te zien en wat het beste bij je past. Met een perfecte make-up die heel de dag mooi blijft zitten, voel je je heel de dag mooi en zelfverzekerd. 

Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste voor elke fotoshoot

Commercieel, editorial, fashion of particulier? Voor elke opdracht kun je mij boeken als visagist. Make-up is erg belangrijk bij een fotoshoot. Hiermee kun je datgene benadrukken wat je wilt uitstralen. Met de juiste make-up worden de foto's nog professioneler. Samen bespreken we de mogelijkheden en ga ik aan de slag met de juiste look die past bij de fotoshoot. 

Zakelijke visagie in de regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze, Geldrop, Mierlo, Asten

Jij bent het visitekaartje van het bedrijf. Laat een goede indruk achter met de juiste make-up. Perfect als je een beurs, belangrijke presentatie, sollicitatie of meeting hebt. Maar ook op een zakelijk portret wil je er op je allerbest uitzien met een mooie passende make-up. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je portret-foto op je visitekaartje, LinkedIn profiel of website.  Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste in de regio Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Helmond, Nuenen, Veldhoven, Heeze, Valkenswaard en omgeving

CIRION 4

5663 RN  GELDROP

+31 644625396 

INFO@AUDREYHENDRIKX.NL

 

KvK: 76783642

Instagram Audrey Hendrikx Viagie | De visagiste uit de regio Brabant
Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste in de regio Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Helmond, Nuenen, Veldhoven, Heeze, Valkenswaard en omgeving
Recensies Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste uit de regio Brabant