Visagie in Eindhoven, Geldrop, Heeze, Nuenen, Veldhoven, Valkenswaard, Mierlo, Helmond en omgeving

Visagie

Wil je professioneel opgemaakt worden, met de juiste make-up die heel de dag perfect blijft zitten? Kijk dan eens wat ik voor jou kan betekenen als visagiste. Van naturel tot extreem, alle make-up wensen zijn mogelijk. In overleg met jou creëer ik de gewenste look voor elke gelegenheid. Visagie voor fotoshoots en zakelijke visagie behoren ook tot de mogelijkheden.  Als freelance visagiste ben ik ook te boeken voor evenementen, tv & film, video opnames, promoties, festivals.


Dag & Avond make-up

Wanneer je er op je best uit wilt zien dan mag een professionele dag of avond make-up niet ontbreken. Je wilt natuurlijk schitteren op je feest, gala, bruiloft of evenement met een make-up die de gehele dag en avond perfect blijft zitten. Op basis van jou wensen bepalen we samen hoe de make-up eruit komt te zien en wat het beste bij jou past, zodat jij je heel de dag zelfverzekerd voelt.

 

Visagie Fotoshoots

Commercieel, editorial, high-end fashion of particulier? Voor elke fotoshoot kun je mij boeken als visagist. Make-up is erg belangrijk bij een fotoshoot. Hiermee kun je datgene benadrukken wat je wilt uitstralen en worden je foto's nog beter. Daarbij komt een egale huid ook mooier over op foto's. In overleg bespreken we de mogelijkheden en gaan we voor de juiste look die past bij de fotoshoot.

 

Zakelijke Visagie

Jij bent het visitekaartje van het bedrijf. Laat een goede indruk achter met de juiste make-up. Perfect als je een beurs belangrijke presentatie, sollicitatie of meeting hebt. Maar ook op een zakelijk portret wil je er op je best uitzien met passende make-up. Denk bijvoorbeeld aan je foto op je visitekaartje, LinkedIn, brochure of website. Goede zakelijke visagie is hiervoor dan ook een must.

 

 


Heb je nog vragen neem dan contact met me op of kijk op de pagina veel gestelde vragen Visagie.

Wil je mijn werk zien, kijk dan in mijn portfolio