Visagie

Wil je professioneel opgemaakt worden, met de juiste make-up die perfect blijft zitten? Kijk dan eens wat ik voor jou kan betekenen. Van basic tot extreem, alle make-up wensen zijn mogelijk. In overleg creëer ik  voor jou de look voor elk feest of evenement. Fotoshoots en zakelijke visagie behoren ook tot de mogelijkheden.

 


Dag/avond make-up

 

Wanneer je er op je best uit wilt zien dan mag een goede dag of avond make-up niet ontbreken. Je wilt natuurlijk schitteren op je feest, gala, bruiloft of evenement met een make-up die de gehele dag en avond perfect blijft zitten. Op basis van jou wensen bepalen we samen hoe de make-up eruit komt te zien en wat het beste bij je past, zodat je de hele dag straalt.

Fotoshoots

 

Commercieel, editorial, high-end fashion of particulier? Voor elke fotoshoot kun je mij boeken als visagist. Make-up is erg belangrijk bij een fotoshoot. Hiermee kun je datgene benadrukken wat je wilt uitstralen en geeft net dat beetje extra. Een egale huid komt ook mooier over op foto's. In overleg bespreken we de mogelijkheden en gaan we voor de juiste make-up look die past bij de fotoshoot.

Zakelijke Visagie

 

Jij bent het visitekaartje van het bedrijf. Laat een goede indruk achter met de juiste make-up. Perfect als je een

belangrijke presentatie, sollicitatie, beurs of meeting hebt. Maar ook op een zakelijk portret wil je er op je best uitzien. Denk bijvoorbeeld aan je foto op je visitekaartje, LinkedIn, brochure of website. Goede zakelijke visagie is hiervoor een must.

 

 


Heb je nog vragen neem dan contact met me op of kijk op de pagina veel gestelde vragen Visagie.