• Super leuk dat je mij wilt boeken als visagiste voor jullie trouwdag. Als ik nog beschikbaar ben, stuur ik je mijn boekingsformulier toe. Op het boekingsformulier kan je aangeven van welke diensten je gebruik wilt maken en krijg ik alvast alle informatie die ik nodig heb om me te kunnen voorbereiden. Zodra ik het formulier retour van je heb gekregen is je boeking definitief en krijg je hiervan een bevestigingsmail. Daarnaast ontvang je ook een voorlopige prijsopgave zodat je weet wat de kosten zullen zijn.
  • Ongeveer 2 tot 5 maanden voor de bruiloft gaan we de proefmake-up inplannen op een moment dat ons beide goed uitkomt. Ik probeer de meeste proefsessies in te plannen gedurende de wintermaanden. In deze periode is het bruidsseizoen nog niet gestart en hierdoor heb ik meer tijd. De proefsessie vindt altijd plaats in mijn studio in Geldrop zodat ik al mijn make-up bij de hand heb. Voorafgaand aan de proefmake-up ontvang je van mij een mail met hierin de benodigde informatie over de proefsessie zodat je je goed kunt voorbereiden op de proefmake-up. 
  • Tijdens de proefsessie bespreken we je wensen voor je bruidsmake-up, wat je normaal draagt aan make-up en hoe dat je er graag uit wilt zien op jullie trouwdag. Met jouw wensen ga ik aan de slag. Neem ook altijd wat voorbeelden mee van internet of uit mijn portfolio van make-up looks die je aanspreken. Zo krijg ik een goede indruk wat je mooi vind. Een proefsessie neemt ongeveer 1,5 in beslag. Tijdens de proefsessie bespreken we vaak ook even de planning door van jullie bruiloft. De kosten voor de proefsessie betaal je contact na afloop van de proefsessie.  

  • En dan is het aftellen begonnen naar jullie grote dag. Je krijgt enige tijd voor de bruiloft van mij een planning zodat je precies weet hoe laat je mij kunt verwachten en hoe je opgemaakt gaat worden en eventueel je gasten. Een planning zorgt voor een stukje rust en zo weet iedereen hoe laat ze aanwezig moeten zijn. De resterende kosten van je bruidsmake-up plus de eventuele bijgeboekte extra's betaal je contant op jullie trouwdag. Je ontvangt hiervan altijd een kostenoverzicht via de mail zodat je precies weet wat je nog moet betalen en je niet voor verrassingen komt te staan. Ook bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld reiskosten worden hierin meegenomen.

  • Op jullie trouwdag kom ik op de afgesproken tijd en locatie. Zodra ik mijn spulletjes heb klaargezet gaan we aan de slag.  Dan begin ik volgens planning om jou en je eventuele gasten te voorzien van de meest prachtige make-up, zodat jullie allemaal kunnen stralen op de bruiloft. Heb je een touche-up kit bijgeboekt dan neem ik deze voor je mee en leg ik uit hoe deze te gebruiken.


Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste in de regio Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Helmond, Nuenen, Veldhoven, Heeze, Valkenswaard en omgeving

CIRION 4

5663 RN  GELDROP

+31 644625396 

INFO@AUDREYHENDRIKX.NL

 

KvK: 76783642

facebook Audrey Hendrikx visagie. De visagiste uit Brabant
Instagram Audrey Hendrikx Viagie | De visagiste uit de regio Brabant
Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste in de regio Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Helmond, Nuenen, Veldhoven, Heeze, Valkenswaard en omgeving
Recensies Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste uit de regio Brabant