WERKWIJZE BRUIDSMAKE-UP

  • Als ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag, stuur ik je mijn boekingsformulier toe. Vul dit formulier in en zodra ik dit retour van je heb gekregen is je boeking definitief en ontvang je hiervan een bevestigingsmail.
  • Ongeveer 3 maanden voor de bruiloft gaan we de proefmake-up inplannen. De proefmake-up vindt meestal plaats binnen 6 tot 8 weken voor de bruiloft. De proefsessie vindt altijd plaats in mijn studio in Geldrop. Voorafgaand aan de proefmake-up ontvang je van mij een mail met hierin de benodigde informatie over de proefsessie. De kosten voor de proefsessie betaal je contact na afloop van de proefsessie. 
  • Tijdens de proefsessie bespreken we je wensen voor je bruidsmake-up, wat je normaal draagt aan make-up en hoe dat je er graag uit wilt zien op jullie trouwdag. Met jouw wensen ga ik aan de slag.  Een proefsessie neemt ongeveer 1,5 tot 2 uur in beslag. Houd hier rekening mee. 
  • De kosten van je bruidsmake-up plus de eventuele bijgeboekte extra's betaal je contant op jullie trouwdag. Je ontvangt hiervan altijd een kostenoverzicht via de mail. Zo weet je altijd wat de kosten zijn.

  • Om jouw te ontstressen als bruid krijg je van mij ook altijd een planning . Zo weet je precies hoe laat je mij kunt verwachten op jullie trouwdag en hoe laat ieders make-up wordt gedaan. Een planning zorgt voor rust en weet iedereen hoe laat ze aanwezig moeten zijn.