Bruidsvisagie in de regio Eindhoven
  • Super leuk dat je mij wilt boeken als visagiste voor jullie trouwdag. Als ik nog beschikbaar ben, stuur ik je mijn boekingsformulier toe. Op het boekingsformulier kan je aangeven van welke diensten je gebruik wilt maken en krijg ik alvast alle informatie die ik nodig heb om me te kunnen voorbereiden. Zodra ik het formulier retour van je heb gekregen is je boeking definitief en krijg je hiervan een bevestigingsmail. 

  • Ongeveer 2 tot 5 maanden voor de bruiloft gaan we de proefmake-up inplannen op een moment dat ons beide goed uitkomt. De proefsessie vindt altijd plaats in mijn studio in Geldrop zodat ik al mijn make-up bij de hand heb. Voorafgaand aan de proefmake-up ontvang je van mij een mail met hierin de benodigde informatie over de proefsessie zodat je je goed kunt voorbereiden op de proefmake-up. 

  • Tijdens de proefsessie bespreken we je wensen voor je bruidsmake-up, wat je normaal draagt aan make-up en hoe dat je er graag uit wilt zien op jullie trouwdag. Met jouw wensen ga ik aan de slag. Neem ook altijd wat voorbeelden mee van internet of uit mijn portfolio van make-up looks die je aanspreken. Zo krijg ik een goede indruk wat je mooi vind. Een proefsessie neemt ongeveer 1,5 in beslag. 


  • En dan is het aftellen begonnen naar jullie grote dag. Je krijgt enige tijd voor de bruiloft van mij een planning zodat je precies weet hoe laat je mij kunt verwachten en hoe laat je opgemaakt gaat worden en eventueel je gasten. Een planning zorgt voor een stukje rust en zo weet iedereen hoe laat ze aanwezig moeten zijn. 


  • Op jullie trouwdag kom ik op de afgesproken tijd en locatie. Zodra ik mijn spulletjes heb klaargezet gaan we aan de slag.  Dan begin ik volgens planning om jou en je eventuele gasten te voorzien van de meest prachtige make-up, zodat jullie allemaal kunnen stralen op de bruiloft. Heb je een touche-up kit bijgeboekt dan neem ik deze voor je mee en leg ik uit hoe deze te gebruiken.

  • Heb je een touche-up bijgeboekt dan kom ik in de avond op de afgesproken tijd weer bij je op locatie om je make-up bij te werken voor de avond. Een touche-up neemt ongeveer 30 minuten in beslag en wordt meestal gedaan na het diner en voor dat het feest begint. Een compleet andere look voor de avond is natuurlijk ook mogelijk maar dit neemt wel meer tijd in beslag.

  • De betaling van je bruidsmake-up vindt plaats in twee termijnen. De kosten van de proefsessie betaal je vooraf per factuur of na afloop van de proefsessie contant.  Het restbedrag van je bruidsmake-up inclusief alle bijgeboekte extra's en bijkomende kosten betaal je vooraf per factuur of contant op jullie trouwdag.  Vooraf krijg je van mij altijd te horen welke betalingswijze gehanteerd wordt.


Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste in de regio Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Helmond, Nuenen, Veldhoven, Heeze, Valkenswaard en omgeving

CIRION 4

5663 RN  GELDROP

+31 644625396 

INFO@AUDREYHENDRIKX.NL

 

KvK: 76783642

Instagram Audrey Hendrikx Viagie | De visagiste uit de regio Brabant
Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste in de regio Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Helmond, Nuenen, Veldhoven, Heeze, Valkenswaard en omgeving
Recensies Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste uit de regio Brabant