BRUIDSMAKE-UP

Je bruiloft is een speciale gelegenheid en misschien wel de mooiste dag uit je leven. Je staat in het middelpunt van de belangstelling en je wilt er natuurlijk stralend uitzien met de juiste make-up die heel de dag perfect blijft zitten. Met een mooie bruidsmake-up die bij je past en helemaal op jou alleen is afgestemd, voel je je zelfverzekerd en ben je op je allermooist. Ga je liever voor een natuurlijke make-up of kies je juist voor een zwaardere make-up look? Alles is mogelijk. Welke stijl je ook kiest, als gespecialiseerd bruidsvisagiste kan ik elke gewenste bruidsmake-up voor je verzorgen. 

 

bruidsmakeup Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Helmond, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze en omgeving

 

Naast bruidsmake-up bied ik nog verschillende andere diensten aan die je kunt bijboeken. Hiermee maak je jouw trouwdag nog specialer en helemaal op jouw situatie afgestemd. Elke dienst is afzonderlijk bij te boeken en zo betaal je nooit voor diensten die je helemaal niet nodig hebt. Heb je andere wensen neem dan gewoon even contact met me op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Bruidsmake-up in de regio Eindhoven

PROEFMAKE-UP

Tijdens de proefmake-up bespreken we je wensen en wat voor kapsel en bruids-jurk je gaat dragen op jullie trouwdag. Samen kijken we welke make-up het beste bij je past, wat je normaal draagt aan make-up en waar jij je prettig bij voelt. Met jouw wensen ga ik aan de slag om de perfecte unieke look te creëren die helemaal op jou alleen is afgestemd.  Een proefmake-up duurt ongeveer 1,5 uur.  

VISAGIE GASTEN

Als bruid wil je er op je allermooist uitzien maar misschien vind je het wel erg leuk als je moeder, zus, getuige of vriendinnen ook professioneel worden opgemaakt. Geen probleem, ook je gasten kan ik voorzien van een mooie make-uplook die heel de dag perfect blijft zitten en die aansluit bij de wensen van je gasten of het thema van de bruiloft. Zo straalt iedereen nog meer op jullie grote dag. 

 

 

TOUCHE-UP

Bij een touche-up kom ik bij je,  op elke gewenste locatie om je make-up bij te werken of aan te passen voor de avond. Een touche up van je make-up duurt ongeveer 30 minuten en vindt meestal plaats na het diner en voordat het feest gaat beginnen. Wil je voor de avond een zwaardere make-up of een juist compleet andere look, dan is dit ook mogelijk. Dit neemt dan wel iets meer tijd in beslag.  

 

TOUCHE-UP KIT

Wil je geen touche-up van je make-up in de avond maar je vind je het wel prettig om je make-up gedurende de dag zelf te kunnen bijwerken. Geen probleem. Je kunt bij mij ook een  touche-up kit kopen, zodat je zelf je make-up kunt opfrissen. In de touche-up kit zitten alle producten en materialen die je hiervoor nodig hebt. Uiteraard krijg je van mij een uitleg hoe dat je deze kit kunt gebruiken.  


De perfecte make-up voor je bruiloft, boek Audrey Hendrikx Visagie

ILKA

Bruidsvisagie in Brabant

Audrey heeft mij en mijn bruidsmeisjes prachtig opgemaakt op onze grote dag. Het resultaat was zo prachtig en ze luistert ook goed naar de wensen van de klant. Het was ook heel gezellig, zeker niet onbelangrijk aangezien er toch wat zenuwen zijn op zo'n dag en hierdoor kon ik me ontspannen.

 

ANNEKE

Bruidsmake-up brabant

Ik heb mijn bruidsmake-up door Audrey laten doen. Wat een service! Het is zo mooi blijven zitten, zelfs na mijn tranen momentje. Ook mijn moeder,  schoonmoeder en bruidsmeiden zijn door Audrey mooi opgemaakt deze dag. Audrey bedankt het was in 1 woord geweldig.

 

NATHALIE

Bruidsstyliste Brabant

Mijn bruidsmake-up was echt super mooi. Het is van 's-ochtends tot 's-avonds goed blijven zitten! Echt een aanrader. Kreeg erg veel complimentjes. Audrey is echt een topper die erg goed luistert naar je wensen en kijkt wat bij je past. Echt een aanrader om te boeken voor je bruidsmake-up.

 

MYRTHE

Bruidsarrangementen Brabant

Toen ik de foto's op de website van Audrey zag wist ik meteen dat ik haar wilde boeken voor mijn bruidsmake-up. Mijn make-up was nog mooier dan ik had gehoopt en bleef ondanks het hete weer perfect zitten. Ook de samenwerking was top en niets was Audrey te veel. Door Audrey zag ik er prachtig uit.

 Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste in de regio Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Helmond, Nuenen, Veldhoven, Heeze, Valkenswaard en omgeving

CIRION 4

5663 RN  GELDROP

+31 644625396 

INFO@AUDREYHENDRIKX.NL

 

KvK: 76783642

Instagram Audrey Hendrikx Viagie | De visagiste uit de regio Brabant
Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste in de regio Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Helmond, Nuenen, Veldhoven, Heeze, Valkenswaard en omgeving
Recensies Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste uit de regio Brabant