Bruidsmake-up

Je trouwdag is een speciale dag, je staat in het middelpunt van de belangstelling en je wilt er natuurlijk stralend uitzien. Met een mooie make-up voel je je zelfverzekerd en ben je op je allermooist. Wil je een natuurlijke look of kies je juist voor een zwaardere make-up? Welke stijl je ook wenst, elke bruidsmake-up kan ik voor je verzorgen.

 

Ik adviseer je om altijd eerst een proef make-up sessie te doen. We gaan dan samen kijken welke make-up het beste bij je gezicht, kapsel en jurk past. Op de dag zelf hoort een touche-up van je make-up ook tot de mogelijkheden. Zo blijf je er perfect uitzien de hele dag.

 

Op je trouwdag is het ook mogelijk om de visagie te verzorgen

van je gasten, zoals van je moeder, bruidsmeisjes, getuige of vriendinnen. Zo stralen zij ook op jouw belangrijkste dag.


Proef make-up

 

Tijdens een proefsessie bespreken we je wensen, hoe jullie bruiloft eruit gaat zien en wat voor kapsel en jurk je gaat dragen. Samen bekijken we welke make-up het beste bij je past, wat je normaal draagt en waar jij je prettig bij voelt. Gemiddeld duurt een proefsessie ongeveer 2 uur, Zo heb ik voldoende tijd om de make-up helemaal naar je zin te maken. Als je voorbeelden hebt van make-up die je mooi vind, neem deze dan ook zeker mee naar de proefsessie.

 

 

Touch-up op locatie

 

De mogelijkheid bestaat dat ik op locatie kom om je make-up bij te werken of aan te passen voor de avond. Een touche up duurt ongeveer 30 minuten. Natuurlijk is een compleet andere look ook mogelijk. Dit neemt uiteraard wel meer tijd in beslag.  Reken dan op een uur. Mocht je geen touche-up willen, geen probleem. Je kunt bij mij ook een mini touche-up kit kopen, zodat je ook zelf je make-up gedurende de dag kunt bijwerken.  

Visagie gasten

 

Als bruid wil je er op je allermooist uitzien, maar misschien vind je het wel erg leuk als je gasten ook professioneel worden opgemaakt. Dat is natuurlijk geen probleem. Ook je gasten kan ik opmaken met een mooie look die aansluit op de wensen of bij het thema van de bruiloft. Zo straalt iedereen op jouw allermooiste dag en met de perfecte make-up look, komt iedereen nog beter over op de foto's die natuurlijk gemaakt gaan worden.


 

 

Heb je nog vragen neem dan contact met me op of kijk op de pagina veel gestelde vragen bruidsmake-up.