BRUIDSMAKE-UP

Je bruiloft is een speciale dag. Je staat in het middelpunt van de belangstelling en je wilt er natuurlijk stralend uitzien met de juiste make-up die heel de dag perfect blijft zitten. Met een mooie make-up die bij je past en op jouw is afgestemd voel je je zelfverzekerd en ben je op je allermooist. Wil je liever een natuurlijke make-up of kies je juist voor een zwaardere make-up look? Welke stijl je ook kiest, als gespecialiseerd bruidsvisagiste kan ik elke gewenste bruidsmake-up voor je verzorgen zodat jij je goed voelt.

 

 

bruidsmakeup Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Helmond, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze en omgeving

Naast bruidsmake-up bied  ik nog meer diensten aan die je kunt bijboeken om jouw trouwdag nog specialer te maken . Elke dienst is afzonderlijk bij te boeken zodat jouw boeking precies past bij datgene wat jij zoekt en zo betaal je nooit voor diensten die je helemaal niet nodig hebt. 

 


PROEFMAKE-UP

Tijdens de proefmake-up bespreken we je wensen en wat voor kapsel en jurk je gaat dragen op jullie trouwdag. Samen bekijken we welke make-up het beste bij je past, wat je normaal draagt aan make-up en waar jij je prettig bij voelt. Hiermee ga ik dan aan de slag. Een proefsessie duurt ongeveer 1,5 uur.  Zo hebben we genoeg tijd om dingen uit te proberen en alles te perfectioneren.

TOUCHE-UP KIT

Mocht je geen touche-up willen maar wel je make-up willen bijwerken, geen probleem. Je kunt bij mij ook een  touche-up kit kopen, zodat je dit zelf kunt doen. Ben je een beetje gaan glimmen in je gezicht of wil je net dat traantje wegwerken wat je hebt gelaten tijdens de ceremonie. In de touche-up kit zitten hiervoor alle materialen en een uitleg hoe ze te gebruiken. 

TOUCHE-UP

Bij een Touche-up kom ik bij je op locatie om je make-up bij te werken of aan te passen voor de avond. Een touche up duurt ongeveer 30 minuten en vindt meestal plaats na het diner en voordat het feest gaat beginnen. Natuurlijk is een compleet andere look ook mogelijk, bijvoorbeeld als je voor de avond een zwaardere make-up look wil. Deze touche-up neemt uiteraard wel iets meer tijd in beslag.   

TOUCHE-UP BRUIDEGOM

Ook de aan de bruidegom hebben we natuurlijk gedacht. Ook hij wil er op zijn allerbest uitzien op jullie grote dag. Bij een touche-up van de bruidegom zorg ik ervoor dat de huid goed gehydrateerd wordt, de lippen worden verzorgd, eventuele verkleuring rond de ogen of onzuiverheden worden weggewerkt en de huid goed gematteerd is zodat de bruidegom niet gaat glimmen. 

VISAGIE GASTEN

Als bruid wil je er op je allermooist uitzien, maar misschien vind je het wel erg leuk als ook je moeder,
zus, vriendinnen of getuige ook professioneel worden opgemaakt. Geen probleem, ook je gasten kan ik opmaken met een mooie look die aansluit bij de wensen van je gasten of het thema van de bruiloft. Zo straalt iedereen met de perfecte make-up op jullie grote dag.
 

MINI GEZICHTSBEHANDELING

Wil jij net een beetje extra verwend worden of kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken? Boek dan een mini gezichtsbehandeling. Je krijgt dan vooraf aan de proefsessie en bij je bruidsmake-up een mini gezichtsbehandeling. Hierdoor wordt de doorbloeding beter, is je huid meer gehydrateerd en hierdoor zal je bruidsmake-up er nog beter en natuurlijker door uitzien.


De perfecte make-up voor je bruiloft, boek Audrey Hendrikx Visagie

ILKA

Bruidsvisagie in Brabant

Audrey heeft mij en mijn bruidsmeisjes prachtig opgemaakt op onze grote dag. Het resultaat was prachtig en ze luistert goed naar de wensen van de klant. Het was ook heel gezellig, zeker niet onbelangrijk aangezien er toch wat zenuwen zijn op zo'n dag. 

 

ANNEKE

Bruidsmake-up brabant

Ik heb mijn bruidsmake-up door Audrey laten doen. Wat een service! Het is zo mooi blijven zitten, zelfs na mijn tranen momentje. Ook mijn moeder schoonmoeder en bruidsmeiden zijn mooi opgemaakt deze dag. Audrey bedankt het was in 1 woord geweldig.

 

NATHALIE

Bruidsstyliste Brabant

Mijn bruidsmake-up was echt super mooi. Het is van 's-ochtends tot 's-avonds goed blijven zitten! Echt een aanrader. Kreeg erg veel complimentjes. Audrey is echt een topper die erg goed luistert naar je wensen en kijkt wat bij je past. Echt een aanrader voor je bruidsmake-up.

 

MYRTHE

Bruidsarrangementen Brabant

Toen ik de foto's op de website van Audrey zag wist ik meteen dat ik haar wilde boeken voor mijn bruidsmake-up. Mijn make-up was nog mooier dan ik had gehoopt en bleef ondanks het hete weer perfect zitten. Ook de samenwerking was top en niets was Audrey te veel.

 Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste in de regio Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Helmond, Nuenen, Veldhoven, Heeze, Valkenswaard en omgeving

CIRION 4

5663 RN  GELDROP

+31 644625396 

INFO@AUDREYHENDRIKX.NL

 

KvK: 76783642

facebook Audrey Hendrikx visagie. De visagiste uit Brabant
Instagram Audrey Hendrikx Viagie | De visagiste uit de regio Brabant
Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste in de regio Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Helmond, Nuenen, Veldhoven, Heeze, Valkenswaard en omgeving
Recensies Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste uit de regio Brabant