Bruidsmake-up

Je bruiloft is een speciale dag, je staat in het middelpunt van de belangstelling en je wilt er natuurlijk stralend uitzien. Met een mooie make-up voel je je zelfverzekerd en ben je op je allermooist. Wil je een natuurlijke look of kies je juist voor een zwaardere make-up? Welke stijl je ook wenst, elke bruidsmake-up kan ik als visagiste voor je verzorgen. 

 

bruidsmakeup Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Helmond, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze en omgeving

Naast je bruidsmake-up kun je verder verschillende andere diensten boeken bij je bruidsarrangement, zoals een proefmake-up zodat je niet voor verrassingen komt te staan op jullie grote dag. Op de dag zelf hoort een touche-up van je make-up ook tot de mogelijkheden of laat mij een touche-up kit samenstellen zodat je zelf je make-up kunt bijwerken. Laat ook de visagie verzorgen van je gasten, zoals je moeder, getuige, bruidsmeisjes of vriendinnen. Zo stralen zij ook met een prachtige make-up look op jouw belangrijkste dag.

 


Proef make-up

Tijdens een proefsessie bespreken we je wensen, hoe jullie bruiloft eruit gaat zien en wat voor kapsel en jurk je gaat dragen. Samen bekijken we welke make-up het beste bij je past, wat je normaal draagt en waar jij je prettig bij voelt. Gemiddeld duurt een proefsessie ongeveer 1,5 uur. Zo heb ik voldoende tijd om de make-up helemaal naar je zin te maken. Als je voorbeelden hebt van make-up die je mooi vind, neem deze dan ook zeker mee naar de proefsessie.

  

Touch-up op locatie

 De mogelijkheid bestaat dat ik op locatie kom om je make-up bij te werken of aan te passen voor de avond. Een touche up duurt ongeveer 30 minuten. Natuurlijk is een compleet andere look ook mogelijk, b.v. als je voor de avond een zwaardere make-up wil. Dit neemt uiteraard wel iets meer tijd in beslag.  Mocht je geen touche-up willen maar toch je make-up willen bijwerken, geen probleem. Je kunt bij mij ook een  touche-up kit kopen, zodat je dit zelf kunt bijwerken. 

 

Visagie gasten

 Als bruid wil je er op je allermooist uitzien, maar misschien vind je het wel erg leuk als je gasten ook professioneel worden opgemaakt. Dat is natuurlijk geen probleem. Ook je gasten kan ik opmaken met een mooie look die aansluit op de wensen of bij het thema van de bruiloft. Zo straalt iedereen op jouw allermooiste dag en met de perfecte make-up look, komt iedereen natuurlijk nog beter over op de foto's die natuurlijk gemaakt gaan worden.


 

Heb je nog vragen neem dan contact met me op of kijk op de pagina veel gestelde vragen bruidsmake-up.

Wil je voorbeelden zien van bruidjes die ik al heb mogen opmaken, kijk dan in mijn portfolio.